Reacties

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Heremiet in okt 2017

Ik wil graag een bijzondere ervaring met jullie delen...
Ik ben gisteravond naar een Sound Experience met Klankschalen avond geweest, met zang en heel veel diverse instrumenten.

Ik had al wat ervaring met meditaties en klankschalen, maar deze avond was fantastisch. Het enige wat we hoefde te doen gister avond was heerlijk liggen en ‘op reis’ gaan. Al mijn chakra’s gingen vol open staan en heel mijn lijf tintelde enorm,van top tot teen. En bij de zonnevlecht en hart chakra knalde het helemaal open. Ik voelde dat er een grote straal energie vanuit het universum recht in mijn hart straalde en weer terug het universum in en dat ging zo wel even door... bijna niet onder woorden te brengen wat ik voelde ...

Zo voelde ik ook dat ik met iedere vinger via een grote energie straal verbonden was met het universum. Ik tintelde en gloeide van tot teen en het stroomde zo mooi. Ik voelde de energie bolletjes boven mijn handpalmen zweven en ik had een dikke vette glimlach op mijn gezicht. Wauw dit voelde zo als thuis komen! Mijn licht wilde er met alle geweld uitknallen!!

Bij het keel chakra kwamen tranen en ik wist dat er al een hoop geheeld werd terwijl ik daar lag maar nu was het mijn innerlijke kind wat weer een stukje meer geheeld werd, want ja ik laat haar weer spreken ... Mijn partner en onze dochter kwamen nog voorbij in hun energievorm en toen ik ze hand in hand weg zag lopen kwamen er daarna ontzettend veel zielen die naar het licht gebracht mochten worden... door mij werd duidelijk ... Het waren er zoooveel en ze liepen allemaal achter elkaar als transparante wezens van goud-geel licht om me heen en zo naar het witte licht... Ook hierin heb ik al 2 eerdere ervaringen gehad, maar dat was steeds 1 ziel die ik mocht begeleiden, nu was het een hele groep...

Wat een reis... bijna niet te bevatten ..nog aan het nagenieten #dankbaar# mijn ziel groeit en groeit...

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Verbindende factor in september 2017

Het was een hele bijzondere avond. Heerlijke combinatie van klanken. Vooral de drum- en hangdrumklanken kwamen binnen. Oerklanken. Fantastisch!! Voor herhaling vatbaar!!
Bedankt voor jullie inspiratie!! ♥
Christy

Het was weer een hele fijne avond. Dank jullie wel ♥
Marlies

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Verbindende factor in augustus 2017

Afgelopen vrijdag waren Richard en Nicole voor het eerst bij De Verbindende Factor voor een Sound Experience. Heel wat jaren geleden had ik het al eens bij Richard mogen ervaren en nu opnieuw. Wat een bijzondere klankreis was het weer. Eerst voelen hoe je klanken en trillingen letterlijk je chakra's in beweging zetten, openen en vervolgens verder en dieper mee op reis genomen worden. Alsof ik vloog door verschillende tijdperken, verschillende landschappen, verschillende werelden. Vooral het drummen met daarbij de zang raakte me, een diep gevoel van thuiskomen, dit ken ik, ook alsof ik weer even terug was in de wereld van afgelopen week.

Aanrader om bij te zijn!
Vera

Na een klanktafelsessie in augustus 2017

Ik wil je nog even vertellen dat het een fijne klankervaring was. Ik had al een tijdje last met mijn stem, heesheid, keelontsteking. Redds op de galerij kon ik de neiging om te gaan zingen niet onderdrukken en dat ging door in de auto. Gewoon klanken zonder betekenis en spontane melodie inprovisatie. De keelpijn is nu zo goed als weg en de stem is ook weer een pak helderder. Wonderlijk toch?

Vriendelijke groet en nogmaals bedankt, Klaas

Na een Sound Healing Massage in april 2017

Het is echt een aanrader! Ik ben zo blij dat ik gegaan ben, ook al had ik het al twee keer uitgesteld... In de drukte van de weken ontstond er door Richards massage een soort van oase van rust in mezelf. Chakra's voelden lekker opgeschud en alles kon weer rustig stromen. Heerlijk!!!

Marjolein

Na een Sound Healing Massage in december 2016

Klanken, geluiden, trillingen, kleuren, geuren en zachte aanrakingen van Richard afgestemd op mijn chakra's laten me eerst voelen waar de onbalans zit in mij om vervolgens me liefdevol de weg te wijzen naar een betere doorstroming. Dit ga ik zeker nog een keer doen! Een absolute aanrader voor de massageliefhebbers van Lets.

Karin

Medewerkers van Philips na een inhouse individuele sessie in februari 2015
Een bijzondere ervaring. Bepaalde delen van het lichaam werden behoorlijk geactiveerd.

Ik vond het zeer ontspannend. Merkte ook wel dat ik verschillende reacties in mijn lijf voelde bij de verschillende chakra’s die “geactiveerd” werden door de klanken. Fijne ervaring.

Ik vond het geweldig, het was een heerlijke ervaring en voor mij was het een soort ontspanning en pijnbestrijding. Ik heb die dag geen pijn meer ervaren die ik normaal de hele dag wel heb.

Heel ontspannend en rustgevend.
Bianca van der Linden

De sessie op de Sound Experience klanktafel heb ik als een warm bad ervaren. De energiepunten in het lichaam worden in het licht gezet ondersteund door geluid en trillingen in de tafel. Het brengt zeker diepe ontspanning en wanneer je zelf bewust meewerkt en je aandacht op de energiepunten zet, wordt het een ware reis door de Chakra's. Ik beveel het eenieder aan. 
Evelyne Maaswinkel, Meditatiebegeleidster Project Fit Forward
Share by: